• Verse Lokale Bio Producten
  • Snelle Gekoelde Levering

Liefhebbers blazen De Leckere nieuw leven in

Datum: 1-11-2023

Vandaag wordt de herlancering aangekondigd van het Utrechtse biologische biermerk 'De Leckere'. Een groep toegewijde liefhebbers, gepassioneerd door het krachtige merk en de karakteristieke smaak van dit bijzondere bier, heeft de rechten en een beperkte voorraad van 'De Leckere' verworven. Deze groep is vastberaden om de liefhebbers die het merk de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd te blijven voorzien van hun favoriete biertje. En daarnaast de kwaliteit van het biologische bier verder te ontwikkelen.

"De Leckere heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd in Utrecht en omstreken. Het merk staat synoniem voor smaakvol, puur en soms eigenwijs bier, gebrouwen met een passie voor natuurlijke ingrediënten en kwaliteit", staat in een statement van de initiatiefnemers.

Anne Rijsterborgh, werkte zes jaar bij 'De Leckere' en tot voor kort in de rol van hoofdbrouwer. Anne zal zich ontfermen over het brouwproces en zorgen voor de kenmerkende smaken van het Leckere bier. "De Leckere heeft in 2022 haar 25-jarig bestaan gevierd. Alle kennis die is opgedaan, de recepturen die ontwikkeld zijn en de smaken die zijn ontstaan in deze tijd vormen de basis voor de volgende 25 jaar."

Uiteraard zullen de bekende bieren als Witte Vrouwen, Gulden Craen, Razende Swaen en White Cascade weer gebrouwen gaan worden. Maar ook voor het pils kan je weer op je vertrouwde adres terecht.

De website www.deleckere.nl is weer online en de bieren zijn hier weer te bestellen. Ook de social media kanalen zijn weer online en de kroegen worden weer bevoorraad.

Voor meer informatie:
Brouwerij De Leckere
info@deleckere.nl
www.deleckere.nl