• Verse Lokale Bio Producten
  • Snelle Gekoelde Levering

Dé schakel in biologische levensmiddelen in Noord-Nederland

BioNoord is dé groothandel in biologische verswaren in Noord-Nederland!

Eind 2017 begonnen wij in Leek, inmiddels voeren wij vanuit Marum een volwaardig assortiment voor onder andere natuurwinkels, zorginstellingen, boerderijwinkels, cateraars en horecagelegenheden.

Naast een volwaardig assortiment aan AGF, koelvers, zuivel, vlees en kaas, bieden wij een uitgebreid assortiment aan droogwaren, non-food en diepvriesproducten aan. Zo streven wij ernaar om een totaalpakket van verswaren, diepvries en droogwaren te leveren aan elke klant. Mist u toch iets in ons assortiment? Laat het ons weten en we kijken mee naar een passende oplossing.

 

Sterk in de regio - zowel voor klanten als leveranciers

Wij hebben hart voor ons vak en met onze jarenlange kennis en ervaring in de biologische sector doen we ons best om het verschil te maken in deze branche. We vinden een nauwe en duurzame samenwerking met leveranciers en klanten essentieel en we streven altijd naar maatwerk en een persoonlijke benadering.

De naam BioNoord dragen wij niet voor niets. Ons streven is om zoveel mogelijk uit de regio te betrekken en uit te leveren. Op deze manier ondersteunen wij de Noordelijke telers en producenten van de beste biologische verswaren, daarnaast draagt dit bij aan een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk op onze kostbare planeet.

De mooiste aardappelen, groenten, fruit, kaas en zuivel vind je in het Noorden!

 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wilt u eerst even een kijkje nemen in ons assortiment? Dat kan natuurlijk ook!

Klik hier om ons assortiment te bekijken.

Klik hier om u aan te melden als klant.
 

We nemen op korte termijn contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!