• Verse Lokale Bio Producten
  • Snelle Gekoelde Levering

Magazijnmedewerker

Standplaats: Marum                                                                                          
Startdatum: In overleg
Uren per week: 38 
Dagen: Maandag t/m vrijdag


BioNoord is dé groothandel in biologische verswaren in Noord Nederland. Eind 2017 begonnen wij in Leek en inmiddels voeren wij vanuit Marum een volwaardig assortiment voor onder andere natuurwinkels, zorginstellingen, marktkramen, boerderijwinkels en horecagelegenheden.
De naam BioNoord dragen wij niet voor niets. Ons streven is zoveel mogelijk uit de regio te betrekken en uit te leveren. Op deze manier ondersteunen wij de Noordelijke telers en producenten van de beste biologische verswaren, daarnaast draagt dit bij aan een zo klein mogelijke voetafdruk op onze kostbare planeet. De mooiste aardappelen, groenten en fruit, vlees, kaas en zuivel vind je in het Noorden!

Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker!

Jouw werk

Als magazijnmedewerker zorg je er samen met je collega’s voor dat de bestellingen van onze klanten tijdig en correct klaar staan. Binnen een klein team pak je alle voorkomende werkzaamheden op: het inruimen van nieuw binnengekomen goederen, orderpicken, fust tellen en de routelijsten klaarmaken voor onze chauffeurs. Andere voorkomende werkzaamheden zijn het tellen van de voorraad, een klant helpen die een bestelling komt ophalen en je zorgt er samen met je collega’s voor dat het magazijn opgeruimd en schoon is. Genoeg afwisseling dus!

We zoeken een nieuwe collega voor vijf dagen per week. In overleg is het mogelijk om vier dagen te werken. De werktijden liggen over het algemeen tussen 08.30 uur - 18.00 uur. 

Wij bieden

  • Je komt te werken in een jong en energiek bedrijf met een informele sfeer en ruimte voor je eigen inbreng
  • We zijn op zoek naar versterking voor de lange termijn, dus is het onze bedoeling om toe te werken naar een vast contract
  • Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, € 2.123 - € 2.506 bruto per maand bij een fulltime arbeidsovereenkomst (€ 12,90 - € 15,22 per uur) 

Wij vragen

  • Je bent gezond van lichaam en geest en je bent bestand tegen een koude werkomgeving (ca. 4 °C)
  • Je bent iemand die doorpakt en je werkt netjes en nauwkeurig 
  • Bij voorkeur ben je beschikbaar van maandag t/m vrijdag, woonachtig in de omgeving van Marum. Affiniteit met (biologische) groente en fruit is een pré, geen vereiste 

Geïnteresseerd?
Stel jezelf aan ons voor door je motivatie en je cv te sturen naar tom@bionoord.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!