• Verse Lokale Bio Producten
  • Snelle Gekoelde Levering

Chauffeur CE

Standplaats: Marum                                                                                          
Startdatum: In overleg
Uren per week: 38 (in overleg)

BioNoord is dé groothandel in biologische verswaren in Noord Nederland. Eind 2017 begonnen wij in Leek en inmiddels voeren wij vanuit Marum een volwaardig assortiment voor onder andere natuurwinkels, zorginstellingen, marktkramen, boerderijwinkels en horecagelegenheden.
De naam BioNoord dragen wij niet voor niets. Ons streven is zoveel mogelijk uit de regio te betrekken en uit te leveren. Op deze manier ondersteunen wij de Noordelijke telers en producenten van de beste biologische verswaren, daarnaast draagt dit bij aan een zo klein mogelijke voetafdruk op onze kostbare planeet. De mooiste aardappelen, groenten en fruit, vlees, kaas en zuivel vind je in het Noorden!

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden en de komst van een nieuwe vrachtwagen, zoeken wij een nieuwe chauffeur (CE) die ons team op korte termijn komt versterken!

Jouw werk
Als chauffeur bij BioNoord is geen dag hetzelfde: tijdens een rit breng je goederen naar onze klanten toe en haal je goederen voor ons op. Ons klantenbestand bestaat onder andere uit natuurvoedingswinkels, webwinkels, marktkramen en kinderdagverblijven. Daarnaast kom je bij telers, zuivelproducenten en andere partijen waar wij weer goederen afnemen. Je laadt, lost, noteert retourfust en je houdt de planning op de hoogte van je rit. Je bent klantvriendelijk en het visitekaartje van ons bedrijf. 

Onze ritten/werkdagen
Onze chauffeurs rijden zowel overdag als ‘s avonds. De dagritten vertrekken al op tijd, meestal tussen 04.00 uur en 06.00 uur. De avondritten vertrekken vaak tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Een gemiddelde werkdag is zo’n 10-12 uur lang. We hebben ritten met veel kilometers en relatief weinig stops, maar ook ritten waarbij je minder kilometers maakt met weer wat meer stops. We hebben op dit moment vier vrachtwagens (3 bakwagens en 1 trailer) en de vijfde is onderweg. Je bent op iedere vrachtwagen inzetbaar. 
Van alles wat dus! In overleg kijken we naar wat het beste bij jou past. 
Onze fulltime chauffeurs werken vier dagen per week. In overleg is het mogelijk om meer of minder te werken. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en ongeveer één keer per maand op zaterdag. 

Wij bieden

  • Je komt te werken in een jong en energiek bedrijf met een informele sfeer en ruimte voor je eigen inbreng. Je werkt in een team van zo’n tien chauffeurs, onder aanvoering van twee planner
  • We zijn op zoek naar versterking voor de lange termijn, dus is het onze bedoeling om toe te werken naar een vast contract
  • Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, € 2.399 - € 2.830 bruto per maand bij een fulltime arbeidsovereenkomst (€ 14,57 - € 17,19 per uur) 

Wij vragen

  • Je beschikt over een CE-rijbewijs, je chauffeurspas en je code 95 zijn up-to-date
  • Je bent een vaardige en flexibele chauffeur, met bij voorkeur enige ervaring in winkeldistributie
  • Je komt netjes voor de dag en je bent klantvriendelijk en representatief
  • Affiniteit met (biologische) groente en fruit is een pré, maar geen harde eis

Geïnteresseerd?
Stel jezelf aan ons voor door je motivatie en je cv te sturen naar tom@bionoord.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!