• slider-image1
  100%
  Biologisch verantwoord
  Kleine dingen maken een groot verschil!
 • slider-image2
  Gezond
  100% Organisch
  Vers vanaf de boerderij bij u geleverd!
 • slider-image3
  100%
  Biologisch verantwoord
  Kleine dingen maken een groot verschil!
 • slider-image4
  Gezond
  100% Organisch
  Vers vanaf de boerderij bij u geleverd!

Magazijnmedewerker/inpakker

Standplaats: Marum                                                                                          
Startdatum: In overleg
Uren per week: 10-32
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag

Uurloon: € 11,04 - € 13,13

BioNoord is dé groothandel in biologische verswaren in Noord Nederland. Eind 2017 begonnen wij als leverancier van de groente- en fruit abonnementen van Odin en inmiddels voeren wij een volwaardig assortiment voor onder andere natuurwinkels, zorginstellingen, boerderijwinkels en horecagelegenheden in het Noorden van Nederland.
De naam BioNoord dragen wij niet voor niets. Ons streven is zoveel mogelijk uit de regio te betrekken en uit te leveren. Op deze manier ondersteunen de wij de Noordelijke telers en producenten van beste biologische verswaren, daarnaast draagt dit bij aan een zo klein mogelijke voetafdruk op onze kostbare planeet. De mooiste aardappelen, groenten en fruit, vlees, kaas en zuivel vind je in het Noorden!

Taken en verantwoordelijkheden
Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar versterking voor in ons magazijn. Samen met je collega’s en onder aanvoering van onze voorman zorg je ervoor dat alles soepel loopt in het magazijn. Jullie zorgen er samen voor dat alle bestellingen tijdig en correct worden klaargezet en verzendklaar worden gemaakt. Dit gaat om bestellingen van winkels bij onze groothandel, maar ook om het inpakken van bestellingen en pakketten op consumentniveau. Daarnaast houd je samen het magazijn netjes en schoon en ben je kritisch op de kwaliteit van hetgeen je inpakt. Ook komen er gedurende de dag nieuwe, verse producten bij ons binnen, die weer op de juiste plek ingeruimd dienen te worden.
 
Je kunt op allerlei werkzaamheden worden ingezet, in overleg gaan we kijken naar welke werkzaamheden jouw voorkeur hebben en hoeveel uren per week je bij ons komt werken. Beschikbaarheid op woensdagavond en donderdag is een pré.  
  
Wij bieden

 • Een uitdagende baan binnen een leuk team in een groeiende organisatie
 • Een baan voor een langere periode, met kans op een contract voor onbepaalde tijd
Wij vragen
Magazijnwerk is op je lijf geschreven: je bent iemand die doorpakt en je bent bestand tegen fysiek werk. Ook kun je tegen kou, je werkt namelijk de hele dag in een koelcel. Verder is het belangrijk dat je netjes werkt en goed bent in hoofdrekenen. Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Marum/Drachten en je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer. Affiniteit met (biologische) groente/fruit is een pré, geen vereiste.

Geïnteresseerd?
Stel jezelf aan ons voor door je motivatie en je cv te sturen naar tom@bionoord.nl. We nemen binnen een week contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.